Deurslot kopen

 

Let hierop als u een nieuw deurslot kopen gaat

Staat u op het punt om een nieuw deurslot te kopen, dan zijn er een aantal zaken waar u absoluut rekening mee zou moeten houden. Sowieso is een slot in vrijwel alle gevallen bedoeld om ongenode gasten of pottenkijkers buiten uw deur te houden. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet alleen maar nieuwsgierige mensen, maar ook het dievengilde dat mogelijk uw pand binnen wil dringen in hun zoektocht naar waardevolle spullen. Gewoon een deur op slot kunnen doen is dus niet afdoende. Het aan te schaffen hang- en sluitwerk dient ook inbraakwerend te zijn.

 

Een SKG-goedgekeurd deurslot kopen

Deurslot kopenDe hoogwaardigste sloten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, zijn voorzien van een zogenoemd SKG-keurmerk. Dit betekent dat een onafhankelijke stichting het type slot aan allerlei tests heeft onderworpen voordat men er 2 of 3 sterren aan toekent. Hierbij geldt dat keurmerk sloten met 2 sterren sowieso een goede bescherming tegen inbraak bieden. Een 3-sterrenslot is daarentegen nòg veiliger, omdat deze van een of meerdere innovatieve technieken is voorzien waarmee wordt voorkomen dat criminelen hun meestgebruikte brute inbraakmethodes succesvol op zo’n slot toe kunnen passen. Wilt u een nieuw deurslot kopen dat van de allerhoogste kwaliteit is, dan is de keuze voor een 3-sterrenvariant dus de meest logische.

 

Voor elke toegang een nieuw deurslot kopen

Zijn de deuren in uw pand op dit moment nog steeds voorzien van verouderd hang- en sluitwerk, dan zou dat een prima reden kunnen zijn om in één keer al deze sloten door nieuwe, veiligere varianten te vervangen. Homesecuur kan er in dat kader ook meteen voor zorgen dat uw sleutelbos een flink stuk afslankt. Besluit u namelijk om in onze webshop een cilinderslot te bestellen, dan kunnen we u daarvan ook meerdere identieke exemplaren leveren, zodat alle deuren in en om uw woning altijd met één en dezelfde sleutel kunnen worden geopend.

 

Deurslot kopen met genummerde sleutel

We bieden u tevens de mogelijkheid om een deurslot te kopen dat voorzien is van een genummerde sleutel. Dit is een speciaal type sleutel dat niet zomaar nagemaakt kan worden. Om over een extra exemplaar te kunnen beschikken moet er namelijk eerst een speciale identificatiecode overlegd worden. U zou deze methode dus kunnen zien als een pincode voor uw sleutel. Alleen als die code juist is worden er een of meerdere extra sleutels voor u bijgemaakt. Kortom nog een stuk extra veiligheid voor u en uw huisgenoten waarmee wordt voorkomen dat onverlaten op ongewenste wijze uw pand kunnen betreden.

 

Naar de webshop

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »