Cilinderslot bestellen

 

Een nieuw cilinderslot bestellen ter vervanging van verouderd materiaal

Als er in uw omgeving een ware inbraakgolf plaatsvindt, dan is de kans groot dat u zich serieus af gaat vragen hoe het met de beveiliging van uw eigen woning gesteld staat. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat crimineel gespuis u met een ongewenst bezoekje vereert is het in de eerste plaats van groot belang dat het hang- en sluitwerk van uw pand picobello in orde is. Wellicht zijn diverse deuren van uw woning nog steeds voorzien van ouderwetse sloten, die een inbreker in een mum van tijd open weet te krijgen. Is dat het geval, dan is vervanging van dat verouderde materiaal gewoonweg bittere noodzaak. De eerste vervolgstap die u dan het beste kunt nemen is een nieuw cilinderslot bestellen in de webshop van Homesecuur.

 

Cilinderslot bestellenAltijd een cilinderslot bestellen met een SKG-keurmerk

Als u het aanbod in onze online winkel doorneemt, dan zal het u opvallen dat we over een breed keuzeaanbod beschikken. Er is echter wel een belangrijke overeenkomst in dat aanbod. Door bij ons een cilinderslot te bestellen, komt u altijd in het bezit van een variant met een officieel SKG-keurmerk. Dit keurmerk classificeert elk slot met een aantal sterren. Hoe meer sterren dit soort keurmerk sloten toebedeeld krijgen, des te hoger is de inbraakwerendheid ervan. Sloten met een hogere sterwaarde zijn doorgaans voorzien van een of meerdere innovatieve technieken, waardoor een inbreker flink wat extra moeite moet doen om bij u binnen te kunnen komen. Daarbij loopt hij dus ook een veel grotere kans om tijdens zijn criminele activiteiten op heterdaad betrapt te worden.

 

Een cilinderslot bestellen met extra veiligheidskenmerken

Zo kunt u in onze webshop onder meer een cilinderslot bestellen, dat voorzien is van een extra beveiliging tegen uitboren en kerntrekken. Dat laatstgenoemde is een inbraakmethode waarbij de inbreker probeert om de cilinder met flink wat kracht uit het slot te rukken, waarna het openen van een afgesloten deur opeens heel eenvoudig wordt. In datzelfde kader kunt u bij ons ook een deurslot kopen dat voorzien is van een extra insnijding in de cilinder, waardoor deze niet kan breken.

 

Meerdere cilindersloten bestellen en toch maar één sleutel gebruiken

Een slot en een sleutel zijn uiteraard een vanzelfsprekende twee-eenheid. In de praktijk betekent dat dan ook vaak dat u over een flinke sleutelbos beschikt voor alle verschillende deuren die in en om uw woning aanwezig zijn. Vindt u dat lastig, dan kan Homesecuur er ook voor zorgen dat u een set van 2, 3 of meer sloten geleverd krijgt waarop een en dezelfde sleutel past. Zo’n oplossing betekent natuurlijk niet dat we het daarmee inbrekers gemakkelijker gaan maken. Veel van onze kwalitatief hoogwaardige sloten worden namelijk met genummerde sleutels geleverd, waardoor insluiping middels het gebruiken van een duplicaat is uitgesloten.

 

Naar de webshop

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »